~*~Anahi_&_Poncho~*~ ~*AnAhI MoDeRaToR*~
Broj poruka : 141 Godina : 28 koji vam je omiljen clan? : ....................................... **Neshto O tebi** : Ja sam milica iz NS sam 96 sam god obozavam RBD i da vozim rolere.............. Twoje ime..??? : MILICA Datum upisa : 01.12.2008
| Naslov: Admini i Modovi Pon Dec 08, 2008 9:35 am | |
| Ja sam nesto gledala na Admin Panelu pa ako neko moze da mi napise ko su sve ADMINI??!! | |
|
~`~LuDa*DeWoJkA~`~ NAJ NICK 4UMA
Broj poruka : 856 Godina : 29 Lokacija : SA dUlCe nA mOrU koji vam je omiljen clan? : Dina,Kiki,andja **Neshto O tebi** : JA SE ZOWEM ANDJELA IMAM 13 GODINA I WOLIM SWE WAS NA 4UMU POSEBNO DINU TIKI I KIKI I OBO ENGLESKI Twoje ime..??? : ANDJELA *~VaS BiVsI NiCk~* : ~WUKI THE BEST~ Da Li tI Se dOpAdA 4uM : 100 Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Admini i Modovi Pon Dec 08, 2008 2:55 pm | |
| ti ja makica dina shto???a makice nema | |
|
*~ChRiStInA~* **Uker Admin**
Broj poruka : 543 Godina : 29 koji vam je omiljen clan? : Ana i andjela... **Neshto O tebi** : swe znate....... Twoje ime..??? : Kristina!!! *~VaS BiVsI NiCk~* : Lowe is _Gone_ Da Li tI Se dOpAdA 4uM : 99 Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Admini i Modovi Pon Dec 08, 2008 5:08 pm | |
| cekajte..odluchite wishe ko su swe admini... | |
|
Broj poruka : 856 Godina : 29 Lokacija : SA dUlCe nA mOrU koji vam je omiljen clan? : Dina,Kiki,andja **Neshto O tebi** : JA SE ZOWEM ANDJELA IMAM 13 GODINA I WOLIM SWE WAS NA 4UMU POSEBNO DINU TIKI I KIKI I OBO ENGLESKI Twoje ime..??? : ANDJELA *~VaS BiVsI NiCk~* : ~WUKI THE BEST~ Da Li tI Se dOpAdA 4uM : 100 Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Admini i Modovi Pon Dec 08, 2008 8:21 pm | |
| owako: od admina ko nebude redowan skinucu ga sa pozicije | |
|
~*~Anahi_&_Poncho~*~ ~*AnAhI MoDeRaToR*~
Broj poruka : 141 Godina : 28 koji vam je omiljen clan? : ....................................... **Neshto O tebi** : Ja sam milica iz NS sam 96 sam god obozavam RBD i da vozim rolere.............. Twoje ime..??? : MILICA Datum upisa : 01.12.2008
| Naslov: Re: Admini i Modovi Uto Dec 09, 2008 10:22 am | |
| Ma nesto sam gledala na Admin Panlu pa sam ih slucajno skinula sa posicije no sada je sve dobro ako neko ne moze da udje u Admin Panel a Admin je neka ovde napise!!! | |
|
| Naslov: Re: Admini i Modovi Uto Dec 16, 2008 4:07 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Admini i Modovi | |
| |
|