| 10 stvari koje niste znali o Anahi: | |
|
+2♥0nly 0ne Anny♥ *~ChRiStInA~* 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
*~ChRiStInA~* **Uker Admin**
Broj poruka : 543 Godina : 29 koji vam je omiljen clan? : Ana i andjela... **Neshto O tebi** : swe znate....... Twoje ime..??? : Kristina!!! *~VaS BiVsI NiCk~* : Lowe is _Gone_ Da Li tI Se dOpAdA 4uM : 99 Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Uto Dec 09, 2008 6:59 pm | |
| 10 stvari koje niste znali o Anahi:
1.Anahi Giovanna Puente Potrillo se je rodila 14.5 u Mexicu i po horoskopu je bik. 2.Svoju karijeru je zapoèela sa samo 2 godine kada su je roditelji odvezli skupa sa starijom sestricom Marichelo na djeèji program. 3.Producent se je poèeo zanimati za nju jer mu se èinila jako simpatièna kada se plakala jer nije više smjela biti na ekranu. 4.Do svoje 7. godine je sudjelovala na tom programu. Tu se je nauèila govoriti,hodati,pjevati i plesati. 5.Po završenom 2. razredu srednje škole je imala privatne uèitelje. Njezin satovi su se održavali u garderobama,kavanama,na svim mjestima i u bilo koje vrijeme,jednostavno kada je imala dovoljno vremena za uèenje. 6. Školu je završilau samo 11 mjeseci i to zahvaljujuæi njenim uèiteljima. 7.Kaže da je jako vjerna svome partneru (kad ga ima) i svojim ciljevima i priznaje da je posesivna s ljudima koje voli. 8.Pet tjedana je sudjelovala na cirkuskoj predstavi. Ti nastupi su joj pomogli u predstavljanju prvog albuma. 9.Obožava životinje i ima 2 kuæna ljubimca: dva psa (Pancho y Puppy). 10.Želja joj je postati poznata modna dizajnerica i imati svoj butik u Milanu.To su snovi koje želi ostvariti i kombinirati sa svojim umjetnièkim životom (ples i pjevanje). | |
|
| |
♥0nly 0ne Anny♥ WoLiSh OwAj 4um
Broj poruka : 279 Lokacija : evo me kod Anny...pomazem joj oko spremanja vijencanja sa poshom koji vam je omiljen clan? : .svi **Neshto O tebi** : ......... Twoje ime..??? : dina Datum upisa : 30.11.2008
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Sre Dec 10, 2008 1:49 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 543 Godina : 29 koji vam je omiljen clan? : Ana i andjela... **Neshto O tebi** : swe znate....... Twoje ime..??? : Kristina!!! *~VaS BiVsI NiCk~* : Lowe is _Gone_ Da Li tI Se dOpAdA 4uM : 99 Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Sre Dec 10, 2008 2:42 pm | |
| Extra je owo...??Zar ne??? | |
|
| |
♥0nly 0ne Anny♥ WoLiSh OwAj 4um
Broj poruka : 279 Lokacija : evo me kod Anny...pomazem joj oko spremanja vijencanja sa poshom koji vam je omiljen clan? : .svi **Neshto O tebi** : ......... Twoje ime..??? : dina Datum upisa : 30.11.2008
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Sre Dec 10, 2008 2:43 pm | |
| | |
|
| |
{Maki} ~Rbd Pocetnik~
Broj poruka : 35 Godina : 27 Lokacija : Pored mora pa u skolu koji vam je omiljen clan? : kiki **Neshto O tebi** : sve ce te saznati,a mozda ste vec... Twoje ime..??? : Marta *~VaS BiVsI NiCk~* : ... Datum upisa : 12.12.2008
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Sub Dec 13, 2008 1:32 am | |
| da jeste...a kako si saznala?? | |
|
| |
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Pet Jan 16, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
| |
***MAITE PERRONI*** WoLiSh~RbD
Broj poruka : 149 Godina : 26 Lokacija : u uckerovom srcu koji vam je omiljen clan? : snow princess **Neshto O tebi** : zovem se andjela iz nisa sam i obozavam rbd Twoje ime..??? : Andjela *~VaS BiVsI NiCk~* : nemam ga hahahhhaaa Da Li tI Se dOpAdA 4uM : 100 Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Pet Jan 16, 2009 4:15 pm | |
| | |
|
| |
*~*Anny*~* **Anahi Admin**
Broj poruka : 19 Godina : 30 koji vam je omiljen clan? : Andjela i KiKi **Neshto O tebi** : Pa.....Ja sam Ana..'94 sam...obo RBD....Naj drugarice su mi Nina, Makica i Kiki.... Twoje ime..??? : Ana Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Pet Jan 16, 2009 8:51 pm | |
| | |
|
| |
~#Tasa Colucci#~ AdMiN Na pRobNoM RaDu
Broj poruka : 64 Godina : 27 koji vam je omiljen clan? : ANAHI **Neshto O tebi** : ...xD..xD Twoje ime..??? : TASA Datum upisa : 14.01.2009
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: Sub Jan 31, 2009 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 10 stvari koje niste znali o Anahi: | |
| |
|
| |
| 10 stvari koje niste znali o Anahi: | |
|